banner249

Elleri öpülesi kadınlardan örnek davranış

Afyonkarahisar’da mahallede bir araya gelen ev hanımları, Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler için atkı ve bere örme seferberliği başlattı. 

Elleri öpülesi kadınlardan örnek davranış
banner240

Afyonkarahisar’ın Mecidiye mahallesi ve Mecidiye Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerler için "atkı ve bere örme seferberliği" başlatıldı.
 

Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerler için başlatılan kampanya ile ilgili açıklama yapan Mecidiye Mahalle Muhtarı Deniz Özcan Afrin'de görev yapan Mehmetçiğin ısınması için kampanyaya büyük destek verildiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:
“Mecidiye Mahallesi ve Afyonkarahisar Mecidiye Mahallesi yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak, askerlerimize ‘atkı ve bere’ kampanyası başlattık. Tabii ki askerlerimizin bizim atkımıza ve beremize ihtiyacı yok, devletimiz onlara en iyi şekilde bakıyor. Ama bu bizim simgemizdir bunda annelerimizin, kardeşlerimizin duaları var Allah’a emanet olsunlar. Bütün kampanyamıza mahalleden ve dışarıdan katılan herkese teşekkür ediyoruz Allah’a emanet olsunlar. İnşallah kampanyamızı bitirip örgülerimizi Mehmetçiklerimize göndereceğiz edeceğiz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER