banner249

Şehit Uzman Çavuş son yolculuğuna dualarla uğurlandı 

Batman'da terör örgütü mensupları ile girilen çatışma sonrasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Çetin memleketi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

banner240

Batman'da bölücü terör örgütleri ile girilen çatışma sonucunda şehit olan Uzman Jandarma İbrahim Çelik'in naaşı, önce uçak ile memleketi Afyonkarahisar'a ulaştı. Buradan kara yolu ile Sandıklı ilçesine getirilen şehidin naaşı önce helallik alınması için baba ocağına götürüldü. Ardından Şehit Uzman Çavuş İbrahim Çetin, cenaze namazının kılınacağı Sandıklı Ulu Camii'ne getirildi. Şehit İbrahim Çetin ‘in babası Salih Çetin, annesi Cennet Çetin ve eşi Zehra Çetin tören boyunca sağlık görevlilerinin yardımları ile ayakta durabildi Şehidin annesinin ve eşini yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı. Şehidin 5 yaşındaki ikiz kızları ise olanlardan habersiz yakınlarının kucaklarında olanları izledi. Evli ve iki kız çocuğu babası olduğu öğrenilen Çetin'in ailesi camide taziyeleri kabul etti. Ardından öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Çetin, Sandıklı Şehir Mezarlığında bulunan şehitlikte toprağa verildi. 


Cenaze törenine, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal Afyonkarahisar, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile protokol üyeleri ile yaklaşık 10 bin vatandaş katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2018, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER