banner249

Samanlık cinayetinden yasak aşk çıktı!

Afyonkarahisar’da önceki gün yanan samanlıkta zincirle beton kolona bağlanmış halde öldürülmüş olarak bulunan Ali Çaputçu (30) cinayetinin ardından yasak aşk çıktı. Polis aralarında ölen kişinin eşinin bulunduğu 2 kişiyi gözaltına almıştı. Adliyeye sevk edilen şahsın eşi adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken diğer kati zanlısı halasının oğlu Halil İbrahim Karataş ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Samanlık cinayetinden yasak aşk çıktı!
banner240

Şuhut ilçesine bağlı Mahmut Köy’de dün yaşanan dehşet verici olayda Ali Çaputçu (30) genç adam kendisine ait samanlıkta çıkan yangının ardından beton kolona zincirle bağlanmış halde ölü olarak bulunmuştu. Olayın ardından soruşturmayı genişleten jandarma ekipleri ilk etapta maktulün eşi E.Ç., ve köyde yaşayan Halil İbrahim Karataş gözaltına alarak adliyeye sevk etmişlerdi.

Olayın ardından Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel bir açıklama yaparak, olayın şüphelilerin TCK’nın 82. maddesinde yer alan “canavarca hisle veya eziyet çektirerek ve yangın, su baskını, tahrip, batırma veya bombalama yada nükleer, biyolojik veya kimyasal silah kullanmak suretiyle kasten adam öldürmek suçlarından” mahkemeye sevk edildikleri ve E.Ç.’nin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığını Halil İbrahim Karataş’ın ise tutuklanarak ceza evine gönderildiğini ifade etti. 
Özel ayrıca Ali Çaputçu’nun yapılan otopsisinden çıkan sonuçla ilgili olarak ise, “Kişinin ölümünün bağla boğma ile birlikte tüm vücutta ikinci derece ve yer yer üçüncü derece karbonizasyon yanıkları ile karakterli mekanik asfiksi ve ısı etkisi ile meydana geldiği tespit edilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 10:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER