banner249

Samanlık cinayeti aydınlatıldı!

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yanan samanlıkta beton kolona zincirle bağlanmış vaziyette ölü halde bulunan 30 yaşındaki Ali Çaputçu’nun eşi  E.Ç.’nin, ifadesi kan dondurdu.

Samanlık cinayeti aydınlatıldı!
banner240

Şuhut ilçesine bağlı Mahmut Köy’de 12 Aralık Salı günü  yaşanan dehşet verici olayda Ali Çaputçu (30) genç adam kendisine ait samanlıkta çıkan yangının ardından beton kolona zincirle bağlanmış halde ölü olarak bulunmuştu. Olayın ardından soruşturmayı genişleten jandarma ekipleri ilk etapta maktulün eşi E.Ç., ve köyde yaşayan H.İ.K., adliyeye sevk edilmişti. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan şahıslar önce Şuhut Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilmiş. Sağlık kontrolünün ardından önce şüpheli E.Ç., daha sonrasında ise H.İ.K.’nin Şuhut Adliyesi’ne  getirilmişti. Nöbetçi mahkeme tarafından Emine Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Halil İbrahim Karataş ise tutuklandı.

"EŞİM, BİZİ UYGUNSUZ ŞEKİLDE YAKALADI”

Emine Ç., sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadede, eşinin pazartesi gecesi kahveye gittiğini, kendisinin de çocuklarıyla evde kaldığını söyledi. Bu sırada cama taş atıldığını söyleyen Emine Ç., "Aşağı inip, baktığımda H.İ.K.  gördüm. Niye geldiğini sorduğumda ise, bana sarılıp, öpmeye çalıştı. Beni kucaklayarak, samanlığın yanında kiler olarak kullandığımız odaya götürdü. O sıra eşim geldi. Bizi öyle görünce 'Allah belanızı versin' diyerek, dışarı çıktı. Halil İbrahim Karataş, arkasından giderek, eşimle boğuştu. İple boğdu ve samanlıktaki direğe bağladı. Ben de yukarı çocuklarımın yanına çıktım. Bir süre sonra uyumuşum. Sabah samanlığın yandığını gördüm. Komşular ve gelenler, yangını söndürdü."

Halil İbrahim Karataş ise ifadesinde Emine Ç.'nin anlattıklarının yalan olduğunu, kendisinin ailenin evine gitmediğini, olayın geçtiği ileri sürülen saatlerde evinde olduğunu öne sürdü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER