banner249

Başkan Keçeci’ye genç ASKON'dan ziyaret

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Genç Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zahid Altay ve Denizli Şube Başkanı ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Başkan Keçeci’ye genç ASKON'dan ziyaret
banner240

Başkan Keçeci, “Gençlerin sivil toplum kuruluşlarında olması hele iş dünyasında yer alan arkadaşlarımızın bu gibi organizasyonlar içerisinde yer alması bizi mutlu ediyor. " dedi.

Genç ASKON Genel Merkezi olarak 16 Nisan Salı günü Pamukkale Üniversitesi Kongre Merkezi'nde Başarısızlık Zirvesi düzenleyeceklerini belirten Altay, “Başarısızlık Zirvesi'ni şöyle özetleyebilirim: Katılımcıların gittiği programların başarılar üzerine kurulu olması, yaşanılan sıkıntılar karşısında neler yapılabileceğini, başarısızlıklardan çıkarılması gereken derslerin neler olduklarını başarılı iş adamlarından dinleyebilmesi için düzenliyoruz.” diyerek organizasyon hakkında bilgi verdi. Panel şeklinde gerçekleşecek Başarısızlık Zirvesi’nin konuklarından birinin de Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci olacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 16:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER