banner249

Denizli’de zehir tacirlerine büyük operasyon

Denizli’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 8 ayrı operasyonda gözaltına alınan 19 zehir tacirinden 4’ü tutuklandı.

Denizli’de zehir tacirlerine büyük operasyon
banner240

Denizli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince,  uyuşturucu madde imalatı ve ticareti  yapanlara yönelik 8 adrese  operasyondüzenlendi. İlk baskın uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen biraparta yapıldı. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı, 33 gram metamfetamin ile 30 gram eroin ele geçirildi. Polisin ikinci baskınında ise satışa hazır halde 2075 adet ecstasy hap ele geçirildi, 3 zehir taciri gözaltına alındı. Diğer bir operasyonda ise polis şüpheli hareketler yapan ve kaçmaya çalışan bir zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan zanlının üzerinden 21 ecstasy hap ve esrar maddesi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonlar sonunda reçeteye bağlı satılan 2 bin 75 hap, 36 ecstasy hap, 30 gram eroin, 31,45 gram esrar, 35 gram skunk maddesi, 33 gram metamfetamin ele geçirildi. Bu operasyonlarda yakalanan 19 kişiden 12’si adliyeye sevk edildi ve mahkemeye çıkarılan bu kişilerden 4’ü tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER